dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: La pissarra digital, Ethel Nogués, Marta Pintos, Helena Vall, Alba Mayol



Aquesta exposició ha comensat amb la presentació amb un power point al programa prezi. En aquest document ens presenten la part teòrica de la pissara digital. Ens defineixen el que és una PDI i el tipus de pisarra que podem tobar actualment.
En aquesta part principal, ens expliquen com està estructurada una pisarra digital per tal que entenguem millor el seu funcionament.


La segona part de l’exposició consta d’alguns exercicis pràctics. Han escollit diferents tipus d’exercicis on, la pissarra digital es fa servir de diferent manera, amb un teclat a la mateixa pantalla, o be relacionant diferents continguts o simplement utilitzen el llapis electrònic per escriure les respostes.


La ultima part de l’esposició es va centrar en fer una ronda de diferents vivències amb la pissarra digital durant la nostra estada de pràctiques.
Primer, la Marta, ens va explicar que la seva pràctica va ser molt rica en quant a l’us de la pissarra digital i la seva opinió envers l’ús de la pissarra digital a l’aula. Després d’aquesta explicació, ens van motivar a la resta del grup per compartir les nostres vivències.




Crec que és molt important, que nosaltres futurs mestres ens posem les piles i comencem a provar i treballar amb pissarres digitals perquè quan siguem mestres serà una de les eines que més trobarem a les aules i n'hem de tenir un bon domini per poder utilitzar-la per allò que vulguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada