dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: Autoavaluació. Les TIC com un recurs per a aprendre una llengua




La sessió del nostre grup s’estructura de la següent forma:


1. Breu presentació de l’exposició. (Introducció) En aquest apartat expliquem com anirà l’exposció,   la tria del tema i aspectes generals.


2.Contextualizació de l’escola que parlem, i introducció de les activitats en portugués. Un dels membres del grup explica en portugués l’escola en la que ens situaríem i com es realitzaran les activitats. El tema tractat és el dels animals (os animais).


3. Divisió del grup en dos per realitzar les activitats que es troben dins d’un missatge que hem enviat a tots els membres de la classe. La meitat del grup realitzarà  una activitat més teórica amb un suport que no és l’odinador. Per altra banda, l’altre meitat treballarà amb activitats realitzades amb el jclic.


4. Acte seguit valoració de les activitats proposades. Tot i que ha quedat poc reflectida, era un dels àmbits d’actuació.


5.  Marc teóric, on realizarem una petita explicació de l’aula i l’ inclusivitat. També hem parlat dels motius de la tria del tema i finalment es realitza una petita conclusió amb una enquesta que ens permet valorar la nostra exposició a nivell grupal.



Creiém que l’exposició s’ha ajustat molt al que teníem previst, hem intentat començar d'una forma dinàmica amb els nostres companys, per tal d’afavorir la participació ( que no s’ha vist molt reflectida). Per altra banda volíem cridar l’atenció dels nostres companys al llarg del seguiment de l’exposició.


Els contingut de l’exposició creiém que ha estat força bé perquè hem realitzat una part pràctica que ha ocupat un tan per cent més elevat que la teoria.


El nostre objectiu era demostrar el treball d’altres idiomes mitjançant les TIC i pensem que s’ha arribat a complir.Tot i les dificultats per tractar altres idiomes amb aquests recursos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada