dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: Desenvolupament de les competències cognitives, Isaac Serrano, Sandra Castelnuovo, Xavi Costa


Per intorduir-nos al tema, ens van fer preguntes inicials per motivar i fer veure de què tractava el tema. Aquesta ens va servir per demostrar-nos les avantatges de l’entrenament del cervell.


Per fer la presentació, van utilitzar el prezi per crear un power point més dinàmic. Durant la gran part de la presentació van presenta la teoria i la pràctica conjuntament. La pràctica la van fer a partir de la web Lumosity, la qual ens ofereix diferents jocs per treballar el desenvolupament de les capacitats cognitives.


Al acabar la part teòrica i pràctica, ens van presentar alguns casos reals sobre el treball de les capacitats cognitives a les ecoles CEIP Fort Pienc i al CEIP Barrufet. D’aquesta manera en va ajudar a adonar-nos de la importància que té desenvolupar al màxim cada una de les capacitats cognitives.


Per finalitzar la sessió, ens van expliquar una proposta metodològica pròpia, la qual ens va semblar molt interessant, ja que ens van exemplificar com treballar les capacitats i com tant fàcilment s’adapten a les necessitats educatives de cada alumne.

Crec que aquesta va ser una molt bona presentació, ja que ens van ensenyar un recurs que no pot semblar gaire comú d'entre les escoles, però al meu parer és molt important que tots els infants tinguin la opotunitat de poder desenvolupar les seves capacitats cognitives a partir de jocs i reptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada