dilluns, 30 de novembre del 2009

Confrència LA WEB 2.0 i L'EDUCACIÓ al CIBERNÀRIUM

Durant la setmana d'activitats extraordinàries, vam participar en diferents projectes. El dilluns 16 de novembre vam assistir a la Conferència: LA WEB 2.0 i L'EDUCACIÓ al CIBERNÀRIUM. Aquesta estava a càrrec de José Manuel Pérez Tornero i Santiago Tejedor.
En la primera part de la xerrada, ens van introduir al Cibernàrium, lloc on pots aprendre a utilitzar Internet i el que li envolta, alfabetització digital. Tot seguit ens van fer conèixer la web 2.0 i ja què la van relacionar amb l'educació que és el que ens interessava. Desprès de parlar sobre aquest tema, vam tenir una pausa de 15 minuts i tot seguit va comença la segona part. En aquesta, en José Manuel Pérez Tornero i en Santiago Tejedor ens van fer algunes algunes preguntes que havíem de respondre, i el públic també podia qüestionar els seus dubtes que serien resposos pels mateixos.
Aquesta conferència em va agrada ja què jo no tinc gaires coneixements d'Interent, i gràcies a la manera tan clara que ho van explicar i amb els bons suports audiovisuals del power point i el video em va ser fàcil de comprendre. La conferència va ser molt entretinguda i la recomanaria a tothom que estigués interessat amb les noves tecnologies i la WEB 2.0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada