diumenge, 25 d’octubre del 2009

Qui ets tu?


L'Antonio Ruix, és un noi de la classe 1N B. Vaig escollir descriure a ell per que sembla que es porti molt bé amb tothom.


El Toni, no és gaire alt, i és prim. Té els cabells i els ulls foscos. Aquest noi, no sembla un noi presumit que li agradi arreglar-se gaire. Encara que suposo que dependrà de la situació.


El que més m'ha cridat l'atenció del Toni és la seva manera de ser. És un noi molt obert, me'n recordo el primer dia que vaig parlar amb ell va ser un dilluns que baixàvem cap al banc, des de aquell moment ser que té molta facilitat per fer riure a la gent. No té cap mena del sentit del ridícul, i per això crec que no li fa vergonya fer el ximple. Però aquesta crec que és el fet que es porti a quasi tota la classe.

Apart d'això, el Toni sembla que sap en quina circumstancia s'ha d'estar serio, com ara be a les classes. Aquest ultim aspecte em sembla molt important, ja que crec que una persona ha de saber controlar-se, i ha de saber quines maneres ha de tindre en cada moment.

Sembla un noi aplicat en els estudis, i que fa bé la seva feina.


Sincerament, jo si que m'imagino el Toni dins d'un aula envoltat de nens. No ser si ha treballat alguna vegada amb nens, però estic segura que els nens gaudirien molt de la seva companyia.

dijous, 22 d’octubre del 2009

Mapa conceptual per Alba Casals i Clara Boix


El tema de aquest mapa conceptual és internet.
Vam utilitzar fer sevrir el mateix programa que a classe.

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Comunicació oral escrita i digital

L’últim dia de classe, el dia 16/10, vam continuar i acabar amb la teoria del tema sobre l’expressió oral i escrita. Durant aquestes classes m’he adonat de lo malament que es parlar el català en la vida quotidiana, i lo important que és parlar-ho bé, i més si ets mestre.

Quan vam acabar la teoria ens va fer respondre unes preguntes sobre les llegendes i les rondalles, i vaig poder constatar que la majoria de persones no sabíem la diferencia entre aquestes dos i entre tots vam intentar buscar les definicions que més se li acostaven a cadascuna.

Va ser una classe interessant per que vaig aprendre coses bàsiques que crec que ja hauria de saber.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Canço: Elias- Dispatch!

He escollit pujar aquesta canço perqué hem porta molt bons records, i sempre que l'escolto em provoca un somriure a la cara!!

Foto retocada!


Aquí deixo una fotografía d'una festa de aniversari d'un amic a Bournemouth, el poble en que vaig estar l'any passat (Angleterra).
Per crear aquesta fotografia primer vaig retallar la original, desprès vaig canviar el filtre sobre la imatge retellada. Per acabar la vaig copiar cinc vegades una assobre de l'altre fins crear aquest mosaïc.
Aquesta imatga m'ocupa 598 x 450 pixels
7o2 Kb